slogan webu - změňte či smažte dle uvážení
Navigace: Šťastný domov - charitativní nezisková organizace, z.s. > Aktuální, časově omezený projekt - velmi naléhavé.

Aktuální, časově omezený projekt - velmi naléhavé.

DĚTI DO BOTANICKÉ ZAHRADY PO CELÝ ROK

Děti budou mít díky projektu možnost v průběhu roku celkem 8 návštěv botanické zahrady a celkem jsou jim k dispozici 4 výukové programy.

ÚČEL PROJEKTU

Botanická zahrada v Praze Troji nabízí školám výukové programy pro děti. Je jich několik. Krásné venkovní expozice, tropický skleník Fata Morgana a další tematicky zaměřené skleníky. Děti si mohou samozřejmě v klidu projít úplně celou botanickou zahradu, včetně trojské vinice, která je na krásném místě s výhledem na Trojský zámek, Vltavu i značnou část Prahy.

Děti mají možnost v průběhu školního roku celkem 8 návštěv botanické zahrady a celkem jsou jim k dispozici 4 výukové programy.

Skvělé je, že nejde o jednorázovou záležitost, ale že děti budou mít opakovaný hezký zážitek v průběhu celého roku a uvidí svět rostlin ve více ročních obdobích.

PRO KOHO JE PROJEKT POŘÁDÁN

Projekt je určen pro základní školy.

Cílová cena projektu umožní jedné školní třídě účastnit se výše uvedeného programu botanické zahrady v průběhu jednoho kalendářního roku.

První vstupenka bude pro třídu 1.A - Základní škola, Libčická 10/658, 181 00 Praha 8 – Čimice. Děti právě z této třidy pro Vás budou malovat krásné obrázky, které jsou jednou z mnoha odměn za Vaše příspěvky.

VEŘEJNÝ PŘÍSLIB

Za každých 10.000 Kč vybraných v rámci tohoto projektu připadne 1 celoroční vstupenka pro základní školu. Konkrétní školy, jimž bude vstupenka předána budou uveřejněny i na stránce tohoto projektu.

Každému přispěvateli, bez ohledu na výši příspěvku, bude poděkováno na této stránce, na stránce projektu na Facebooku a osobním e-mailem od ředitele charitativní organizace Šťastný domov p. Pavlem Oplem.

ODMĚNY

Máme pro Vás připravenu celou řadu odměn. Počínaje kresbami dětí, přes možnost prohlídky botanické zahrady a skleníku Fata Morgana a celodenního okružního výletu autem Krkonošemi a Podkrkonoším s ředitelem Šťastného domova, až po unikátní fotografii Václava Chocholy, knihu o české státnost a velmi hezká a kvalitní antikvární a umělecká díla, která jsou pro tento projekt k dispozici. Autoři : Josef Lada, Jiří Trnka, Bohuslav Reynek, Tomáš Bím, Salvador Dalí, Ota Janeček, Robert Jiran, Petr Ptáček, Jiří Brázda, Karel Oberthor, Karel Demel, Eva Hasilová, Emílie Tomanová a kolorovaná rytina od Andrease Hofera kolem roku 1800.

U příspěvku 20.000 Kč a vyššího, Vám přijede osobně poděkovat a předat Vámi vybranou odměnu ředitel Šťastného domova p. Pavel OPL a to kamkoliv po České republice. U příspěvku této výše může přispěvatel také určit, komu má být nabídnuta 1 celoroční vstupenka a pokud bude přispěvatel chtít, tak při komunikaci s danou školou bude jeho jméno (či název společnosti) jasně uvedeno, jako donátora právě této školy.

ZÁVĚR

Žádný příspěvek není malý a za úplně všechny Vám předem moc a moc děkujeme.

Věřím, že Vás odměny potěší, ale všichni víme, že největší odměnou je radost dětí umocněná smysluplností celého projektu.

Přeji Vám všem hezký den.

Pavel OPL

Ředitel

Šťastný domov - charitativní nezisková organizace, z.s., IČ: 05437113, zapsáno ve spolkovém rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze v oddílu L, vložce číslo 66783

číslo účtu :

2501075245/2010

© stastny-domov-charitativn.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky zdarma, reklama PC fórum